Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Alles over ayurveda
Alles over ayurveda
Surya

Alles over ayurveda

Ayurveda kwam op ons pad en dit veranderde ons leven compleet. In ons boek nemen we je mee in de eeuwenoude, maar zeer relevante, wijsheden van Ayurveda. We leggen je uit hoe je deze kennis in een druk Westers leven kunt integreren.
€ 26,99 (stuk)


Artikelcode: 2194
Voorraad: Op voorraad
EAN: 9789000382194
Verzending: 1-3 dagen

Het boek Alles over Ayurveda

Leer hoe je de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda kunt doornemen in een druk westers leven!

We hadden een druk leven met carrières, familie, vrienden en feestjes, maar we verlangden naar meer balans. Zowel fysiek als mentaal.

Ayurveda kwam op ons pad en heeft ons leven compleet veranderd. Slaapproblemen verdwenen, we kregen een gezond gewicht terug (dag opgeblazen buik!), meer energie, minder stress en een probleemloze menstruatiecyclus. Ook begrijpen we onszelf beter, maar ook de mensen om ons heen.

In ons boek nemen we je mee in de eeuwenoude, maar zeer relevante wijsheid van Ayurveda. We vertellen je hoe je deze kennis kunt volgen in een druk westers leven. Je komt te weten wat jouw body/mind type en disbalans is, hoe een ideale Ayurvedische dag eruit ziet en wat er op tafel ligt! Het bevat ook 29 heerlijke recepten.

Dit boek is precies het vak dat we zelf graag hadden willen lezen toen we begonnen met Ayurveda. Met veel Ayurvedische informatie en inspiratie, natuurlijk met een korreltje Himalayazout! Het moet leuk zijn

Geschreven door Marleen & Cielke

Alles over Ayurveda en de Ayurveda Podcast
"Een gezond en gelukkig leven met een korreltje Himalayazout"
Website: www.allesoverayurveda.nl

 

Details

Gerelateerde producten