Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout

Over ons

Surya Products, is gespecialiseerd in Ayurvedische producten, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. Wat 30 jaar geleden kleinschalig begon, is door de jaren uitgegroeid tot een erkend en gerespecteerd bedrijf wat er alles aan doet om betrouwbare en verantwoordelijke maar vooral werkzame producten te kunnen leveren. Onze kracht zit in het produceren van natuurlijke voedingssupplementen, zonder rommel! Wij produceren producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan.

Het grootse voordeel van natuurlijke supplementen ten opzichte van de synthetische variant is dat deze supplementen gezonder zijn en beter door het lichaam worden opgenomen. Wij staan klaar voor ieder die geinteresseerd is in natuurlijke supplementen en Ayurvedische kruiden. Surya is er voor de consument, therapeuten en winkels.

Een stukje geschiedenis

Kent u ons nog niet? Nee!! Toch zijn wij geen nieuw bedrijf. Wij bieden reeds al meer dan 30 jaar onze diensten en producten aan binnen Europa. Het is allemaal begonnen bij Chris van Willigen - voormalig Ayurvedisch therapeut.

Zijn missie is om de eeuwenoude kennis over kruiden voor iedereen toegankelijk te maken. Zeker hier in het Westen. Uiteraard wist hij toen nog niet voor welke uitdagingen hij door de jaren heen zou komen te staan.

Chris is altijd bezig met kruiden, hun werking en de verschillende samenstellingen. Het blijven ontwikkelen van natuurlijke producten zonder schadelijke ingredienten ! Als vader van 3 volwassen kinderen zou hij ook niets liever willen, dan dat zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen de keuze hebben om van deze kruiden en geneeswijze gebruik te blijven maken.

Het wetenschappelijk onderbouwen van de vele kruiden die er in de Ayurveda zijn en het uittesten van middelen zijn voor hem een zeer belangrijk onderdeel van zijn werk. Hierdoor voldoen zijn producten aan de steeds strengere eisen en blijven ze bereikbaar voor iedereen.

Op dit moment is zo'n 80% van ons aanbod Biologisch Skal gecertificeerd. Ons doel is om in de toekomst alles biologisch aan te mogen bieden. Inmiddels heeft Chris van Willigen een vast team van medewerkers en vertegenwoordigers die hem dagelijks helpen en ondersteunen.

Nieuw: Health Packaging - Producent, Distribiteur & Private Label specialist

Sinds Surya Products in 2019 verhuisd is naar Venray, gaat het snel! Met onze nieuwe handelsnaam Health Packaging en een geavanceerd machinepark hebben we onze productiecapaciteit flink uitgebreid. Health Packaging is uw partner bij het ontwikkelen, produceren en verpakken van supplementen. Wilt u weten of we ook wat voor u kunnen betekenen, bezoek dan onze website: www.healthpackaging.nl

 

Surya Products

Keizersveld 17, Venray
Telefoon: +31 (0)478 7690 26
Website: www.surya.nl
Email: info@surya.nl