Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Je gezondheid in eigen handen.
Je gezondheid in eigen handen.
Surya

Je gezondheid in eigen handen.

Je gezondheid in eigen handen - Anders koken tegen chronische klachten en ziekten. Eet gezond, word gezond! Anders koken tegen chronische klachten en ziekten door Miek Maes.
€ 23,99 (stuk)


Artikelcode: 8303
Voorraad: Niet op voorraad
EAN: 9789463830331
Verzending: 1-3 dagen

Eet gezond, word gezond!

De mens is ziek en weet vaak niet waarom. In haar gezondheidspraktijk ziet Miek Maes dagelijks mensen met allergieën, migraine, maag-, darm- en huidklachten, overgewicht, emotionele schommelingen en allerlei andere chronische aandoeningen en auto-immuunziekten. Vaak probeerden ze al tal van behandelingen uit, zonder resultaat.

‘Gezondheid begint op je bord’, stelt Miek Maes. In Gezondheid in eigen handen toont ze met vele voorbeelden aan hoe onze voeding en onze gezondheid samenhangen. Door bepaalde voedingsmiddelen te mijden en 10 keukenroutines in acht te nemen, kun je zelf stappen in de goede richting zetten. Dit boek bevat een schat aan recepten, tips en verrassende inzichten die kunnen helpen om gezond te worden en te blijven!

‘Miek Maes heeft met haar programma al veel mensen geholpen. Haar innovatieve inzichten heeft ze op een duidelijke manier weergegeven in een boek dat leest als een trein.’
- Leen Steyaert

- Een vernieuwende visie op voeding en gezondheid
- Met basisrecepten om snel en makkelijk van start te gaan met dit helende dieet
- Miek Maes is een veelgevraagd spreker én ervaringsdeskundige

Miek Maes kreeg werd zelf X jaar geleden gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte. Als jonge moeder zette ze alles op alles om te genezen en verdiepte ze zich in de voedingsgeneeskunde. Vandaag runt zij een drukbezocht gezondheidscentrum in Diepenbeek, waar zij zeer goede resultaten boekt met haar methode.

Details

Gerelateerde producten