Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Neti kannetje (Porselein)
Neti kannetje (Porselein)
Ojas

Neti kannetje (Porselein)

Neti kannetje bestellen? Reinigt neusingangen, neusholtes, neus membramen, voorhoofdsholte.
€ 27,20 (stuk)


Artikelcode: 8000
Voorraad: Op voorraad
EAN: 4033281000014
Verzending: 1-3 dagen

Neti Pot van porselein bestellen? Het neti kannetje reinigt neusingangen, neusholtes, neus membramen, voorhoofdsholte. Het neusslijm van de neus heeft een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Ademen door de neus filtert en verbetert de inkomende lucht. Door het gebruik van een neti kannetje worden de schadelijke stoffen uit uw ademhalingsapparaat verwijdert en zo de inkomende lucht verbetert.

Gebruik

1. Neem lauwwarm water en doe er een schepje Himalayazout in (1.5 gram Birnun zout op 125 ml water per neusgat). Het zout moet volledig opgelost zijn in het water. 2. Door welk neusgat ademt u het gemakkelijkst? 3. Doe de teut van het neuskannetje in dit neusgat. 4. Buig het hoofd wat naar voren en dan helemaal opzij boven een spoelbak. Open uw mond en til het neuskannetje omhoog, zodat het water in het neusgat loopt. Adem langzaam en rustig door de mond... Het water zal door het andere neusgat naar buiten lopen. Ondertussen blijft u rustig door de mond ademen. 5. Breng het hoofd weer omhoog en blaas uit door beide neusgaten. Zorg dat u een (papieren) zakdoek in de buurt hebt om uw neus te snuiten. 6. Doe hetzelfde vanaf stap drie voor het andere neusgat. Na wat wennen en oefenen wordt het een plezier, dat u dagelijks mag doen. Na een reiniging kunt u de neus ook oliën, bijvoorbeeld met Pinasnas nasal druppels, Shadvindu taila of Anu taila.

 

 

 

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.
Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

Details

Gerelateerde producten

Ojas

Bringamalak taila

€ 15,30
Ojas

Bhringaraj shampoo

€ 10,70
Surya

Ausad vindu

€ 9,90
Ojas

Amla shampoo

€ 10,70
Ojas

Aloe & Cocos shampoo

€ 10,70