Bio Karela (Momordica charantia) is een bijzondere bittere vrucht die van oudsher wordt gewaardeerd in diverse traditionele keukens en voedingssystemen, waaronder de Ayurveda. Bittere smaken zijn een belangrijk onderdeel van een gebalanceerd dieet volgens ayurvedische principes, waarbij het belangrijk is dat alle smaken – zoet, zuur, zout, bitter, pittig en wrang – in een maaltijd aanwezig zijn. Het toevoegen van bitter aan je voeding draagt bij aan een gevarieerd smaakpalet en kan een waardevolle aanvulling zijn op een bewuste levensstijl.
Gebruik
2 maal daag, 1 theelepel met warm water innemen voor de maaltijd
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding, of bij lever- of nierproblemen. Raadpleeg een deskundige bij medicijngebruik, ziekte of gezondheidsklachten.
Ingredienten
Momordica charantia*, *van biologische oorsprong
*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.
Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.