Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Bala guluchyadi keram
Bala guluchyadi keram
Ojas

Bala guluchyadi keram

Bala guluchyadi keram bestellen? Traditionele Ayurvedische massage olie met kruiden. Te gebruiken bij te veel Pitta zowel op fysiek als emotioneel vlak. Voor hoofd en lichaam.
€ 15,30 (150 ml)


Artikelcode: 8609
Voorraad: Op voorraad
EAN: 8717496086099
Verzending: 1-3 dagen

Dit is de verkoelende variatie op de Balaguluchyadi taila, dit komt vooral door het gebruik van de verkoelende kokosolie en de verrijking met Cederhout, Jatamansie, Boswellia serrata en Vallerian walichi. Kokos wordt graag gebruikt bij te veel Pitta of hitte, die zich kan uiten in problemen in de gewrichten en op het emotionele vlak bij sterke emoties. Dus een ideale olie bij te veel Pitta zowel op fysiek als emotioneel vlak. Voor hoofd en lichaam.

Gebruik

voor hoofd en lichaam

Ingredienten

Coconut oil, Cedrus deodara, Tiliacora accuminata, Tinospora cordifolia, Sida spp, Cyperus malaccensisi, Boswelia serrata, Rubia cordifolia, Withania somnifera, Cinnamomum camphora

 

 

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.
Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

Details

Gerelateerde producten

Ojas

Aswaganda taila

€ 24,45
Ojas

Aswaganda taila

€ 24,45
Ojas

Asana eladi taila

€ 15,30
Ojas

Ayursouple taila

€ 23,90
Ojas

Aswaganda taila

€ 24,45