Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Manjistha Churna (Rubia cordifolia)
Manjistha Churna (Rubia cordifolia)
Surya

Manjistha Churna (Rubia cordifolia)

Kwalitatieve Rubia Cordifoliapoeder bestellen? Manjistha ookwel indiase meekrap genoemd heeft een Pitta verlagende werking.
€ 14,80 (70 gr)


Artikelcode: 8977
Voorraad: Op voorraad
EAN: 8717496089779
Verzending: 1-3 dagen

Kwalitatieve Rubia Cordifolia poeder bestellen? Manjistha ookwel indiase meekrap genoemd heeft een Pitta verlagende werking.

Het minst begrepen systeem in ons lichaam is wel het lymfestelsel. Dit stelsel verwijdert afvalstoffen uit elke cel van ons lichaam en regelt zo het immuunsysteem. Al hebben we een gezonde leefstijl en letten we op wat we eten worden we nog steeds blootgesteld aan milieu- en chemische verontreinigende stoffen.

Manjistha helpt om het lichaam te ontdoen van alle afvalstoffen, het bevordert het natuurlijke afweersysteem en werkt bloedzuiverend. Het bestrijdt een droge en schrale huid en stimuleert de vitaliteit van het lichaam.

Gebruik

2 maal daags 1/2 tot 1 theelepel voor de maaltijd

Ingredienten

Rubia cordifolia

 

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.
Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

Details

Gerelateerde producten

Surya

Abipattikar

€ 14,30
Surya

Arjuna

€ 14,50
Surya

Arjuna Churna

€ 15,50