Boven de 50 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Garshan zijde handschoenen
Garshan zijde handschoenen
Ojas

Garshan zijde handschoenen

Garshan zijde massage handschoenen bestellen? Ervaar nu zelf de dagelijkse detox van 5 minuten. Inhoud verpakking: twee handschoenen.
€ 22,10 (stuk)


Artikelcode: 8998
Voorraad: Op voorraad
EAN: 8717496089984
Verzending: 1-3 dagen

Garshana, een traditionele Ayurvedische droge massage, een eenvoudige en snelle manier om het lichaam dagelijks te verjongen en in balans te brengen. Deze massagehandschoen van ruwe zijde stimuleert en verhoogt de bloedcirculatie. Het regenereert collageen en kan na verloop van tijd cellulitis verminderen en voorkomen. Het is één van de gemakkelijkste manieren om het lichaam aan te moedigen om te reinigen. Wat 5 minuten per dag kan opleveren...

Gebruik

Zijden handschoen weet van wanten om je huid en lymfe te reinigen. Deze zijden handschoen is ideaal om je huid droog te borstelen. In vijf minuten doe je 's morgens een complete verzorging. Je strijkt met de handschoen in de richting van het hart op armen en benen, buik en rug. Je draait telkens rond de gewrichten: enkels, knieën, elle bogen. Je warmt ervan op en het doet je stralen. De zijden handschoen reinigt je huid door schilfers te verwijderen. De huidporiën gaan open, het bloed stroomt beter en zo wordt de huid vernieuwd. Droog borstelen zet de lymfe in beweging, net als sporten. Zo verwijder je afvalstoffen bijna moeiteloos en op een zijdefijne manier. Afvalstoffen in het vetweefsel onder de huid komen los, waardoor cellulitis vermindert. Onze Ojas ayurvedische massagehandschoenen zijn gemaakt van ongebleekte zijde zonder toepassing van chemicaliën. Uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Details

Gerelateerde producten

Ojas

Ayurbreath Ojas

€ 18,95
Ojas

Amla Ojas

€ 18,75
Ojas

Shirodhara standaard

€ 330,15
Ojas

Aswaganda taila

€ 25,70