Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Golden Milk
Golden Milk
Ojas

Golden Milk

Biologische Golden Milk bestellen? Golden milk - ook wel Kurkuma Latte genoemd - Is een heerlijke kruidendrank die ook nog eens ontzettend gezond is. Ojas golden milk is gebaseerd op het traditionele Ayurvedische recept met Kardemom.
€ 11,10 (80 gr)


Artikelcode: 8283
Voorraad: Op voorraad
EAN: 8717496082831
Verzending: 1-3 dagen

Golden milk het nieuwe gezondheidsdrankje. Deze kruidendrank is gebaseerd op het traditionele Ayurvedische recept dat al eeuwenlang op verschillende manieren wordt gebruikt om de geest en het lichaam te ondersteunen. Zelfs als je nog nooit kurkuma of golden milk hebt geprobeerd, kan het onmiddellijk vertrouwd aanvoelen, dankzij die aroma's van de troostende en verwarmende kruiden. Deze felgele drank wordt vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen vaak gebruikt als een alternatieve remedie om de immuniteit te vergroten. Het belangrijkste ingrediënt in golden milk is kurkuma. Curcumine, het actieve bestanddeel in kurkuma, wordt al eeuwenlang in de Ayurveda gebruikt vanwege zijn sterke antioxiderende eigenschappen. Golden milk is ook een cafeïnevrij alternatief voor koffie dat ontstekingsremmende effecten kan hebben. Omdat er geen cafeïne in Golden Milk zit, kun je op elk moment van de dag je gouden uur hebben, zonder bang te hoeven zijn dat je de hele nacht wakker bent.

Gebruik

Meng 1 theelepel golden milk met 1 kopje (plantaardige) melk. Verwarm het geheel een paar minuten in een pannetje. Voeg eventueel nog een zoetstof of een theelepel honing toe.

ingredienten

Curcuma longa* 47%, Cinnamonum cassia*15%, Zingiber officinale* 10%, Elettaria cardamomum* 7%, Carum carvi* 5%, Pimpinella anisum* 5%, Foeniculum vulgare* 5%, Syzygium aromaticum* 4%, Piper nigrum* 2% *Van Biologische Oorsprong / Organic Origin

Details

Gerelateerde producten

Surya

Amla

€ 14,50
Surya

Aswaganda Ristha

€ 27,20
Ojas

Ashwagandha Ojas

€ 17,85
Surya

Amla Churna

€ 15,50
Surya

Abipattikar

€ 14,30