Verzendinformatie

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij Surya Products B.V. zijn we trots op de snelheid waarmee we uw bestellingen verwerken en versturen. Wij streven te allen tijde bestellingen die we vóór 12:00 uur hebben ontvangen, dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Met uitzondering van vrijdag.

Wij verzenden onze pakketten via DPD pakketdienst die zorgt dat u de volgende dag uw pakketje heeft. Zelfs als u in België zit, heeft u de volgende dag uw pakketje. DPD bezorgt niet op zaterdagen.

Als u uw bestelling de volgende dag nog niet heeft ontvangen, kunt u de zending traceren via de link in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt. U kunt ook contact met ons opnemen, dan traceren wij de zending voor u. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u uw bestelling de volgende dag al heeft ontvangen.

 

Voor meer vragen over het leveren van u pakket verwijzen wij naar deze link: https://www.dpd.com/nl/business_customers/siteutilities/veel_gestelde_vragen/particulier


Pakketten worden CO2 neutraal verzonden

DPD neemt haar verantwoordelijkheid om de belasting op het milieu en de planeet tot het minimum te beperken. DPD werkt volgens het Total Zero principe, wat inhoudt dat uiteindelijk elk pakket CO2-neutraal verzonden wordt. Door slimme oplossingen en besparingen wordt CO2 uitstoot verminderd en de rest wordt gecompenseerd.