Verzendinformatie

Verzendinformatie   

Verzendkosten voor zendingen in Nederland
Verzendkosten bedragen € 7,44 incl. btw. Orders met een bedrag boven de € 95,- worden gratis verzonden.
Verzending binnen Nederland
Het overgrote gedeelte van ons assortiment is in voorraad en wordt na betaling dezelfde werkdag verzonden indien besteld voor 14:00 uur. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende dag afgeleverd. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag*. Soms kan het wat langer duren, maar dat ligt dan aan de vervoerder. Pakketten worden standaard verzonden met DHL Parcel.

Bezorgdagen DHL Parcel in Nederland
DHL Parcel bezorgt binnen Nederland van maandag tot en met zaterdag in verschillende tijdvensters. Bekijk de bezorgtijden in jouw buurt op DHL Parcel

Verzendkosten voor zendingen naar België
Verzendkosten bedragen € 8,41 incl. NL btw. Orders met een bedrag boven de € 95,- worden gratis verzonden.
Het overgrote gedeelte van ons assortiment is in voorraad en wordt na betaling dezelfde werkdag verzonden. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag*. Soms kan het wat langer duren, maar dat ligt dan aan de vervoerder. Pakketten worden standaard verzonden met DHL Parcel.

Bezorgdagen DHL Parcel in België
DHL Parcel bezorgt binnen België van maandag tot en met zaterdag in verschillende rijdvensters. Bekijk de bezorgtijden in jouw buurt op DHL Parcel België

Verzending naar het buitenland
De tijd die onze vervoerder nodig heeft om de zending bij u af te leveren is afhankelijk van het land waar wij moeten afleveren. Voor België en Luxemburg duurt het gemiddeld 1 tot 3 werkdagen, Duitsland 2 tot 5 werkdagen en overige landen 3 tot 10 dagen.

Dagen waarop wij niet verzenden
Tijdens nationale feestdagen is ons magazijn gesloten. Daarnaast zijn wij vrijdag na hemelvaart ook gesloten. Bestellingen worden dan de eerst volgende normale werkdag verstuurd.
Op zaterdag en zondag is ons magazijn gesloten en worden er geen bestellingen verzonden.

Bezorgopties
U ontvangt wanneer uw bestelling verstuurd word dezelfde dag een track 'n trace code. Met deze code kunt u dezelfde avond het pakket volgen.
Wenst u liever een levering laten plaats nemen in een DHL Parcel dicht bij u, gelieve deze link te gebruiken:
Voor Nederland: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints
Voor België https://dhlparcel.be/nl/particulieren/dhl-servicepoints