Therapeuten

Ananda Ayurveda

Voor voedingsadvies, ondersteuning bij gezondheidsproblemen en Ayurvedische Abhyanga massage kan je terecht bij Ananda Ayurveda, de praktijk van Hans Laureyssen. Afspraken in Oud-Heverlee (bij Leuven) en Antwerpen – www.ananda-ayurveda.be

Prispraktijk

Praktijk voor Ayurveda, Fyto- en Bowen therapie. Samen kijken naar wat nodig is voor jou om evenwichtiger in het leven te staan.Bij lichamelijke en stress gerelateerde klachten.

www.prispraktijk.nl

A touch you always remember

Aanraking is de sterkste vorm van contact. Van bij de geboorte worden we al in de armen gesloten. Door massage komt lichaam en geest in harmonie. Massage is voor iedereen!

www.hugovancleemputte.be

Practice of Naturopathy

In onze praktijk voor Ayurveda en Natuurgeneeskunde staan we onze patiënten bij om het zelf genezend proces, dat ieder menselijk lichaam bezit, te stimuleren. U bent welkom voor alle natuurgeneeskundige behandelingen.

www.merxotio.be

Ayurveda gaat over ritme,

betrokkenheid en bewustzijn in het leven en je eigen gezondheid. Vanuit onze Ayurvedische Praktijk Sukha willen we je daarbij graag helpen en begeleiden.

www.ayurveda-woerden.nl

Uw hartslag weerspiegelt uw gezondheid.

Bel of app 06-16523622 voor een consult afspraak. Goedkoopste Ayurveda en meditatie. Ayurveda arts, Verslavingsarts, Somatisch arts en Leraar TBM.

www.prakashayurveda.nl

Mirre praktijk voor Ayurveda & Natuurlijke Geneeskunde

Ayurveda beschouwt iedere persoon als uniek! De diagnose wordt gebaseerd op de individuele toestand van de client. Op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Optimaliseren van de gezondheid om ziekten te voorkomen. Eenvoud Waarheid en Liefde in wie je mag Zijn!


www.mirre-natuurlijke-geneeskunde.nl

 

Gezondheidsklachten? Beter leven in evenwicht

Kies de natuurlijke weg en kom te weten welke voeding ideaal is voor jou. Naast advies vanuit Ayurveda  is ook coaching mogelijk. Om gezond te eten, te bewegen of jouw persoonlijk doel te bereiken. 

www.eki-libre.be

 

Auroveda

Het wonder van het lichaam begint met het wonder van de elementen! Een vriendelijke uitnodiging om op een bewuste en harmonieuze manier naar je leven te kijken en het intenser te ervaren. Ayurvedische behandelingen & voedingsadvies: +32495909306 maudob@hotmail.com

 

Dr. Keerthi Shetty F.X. Mayr-Gesundheitszentrum Baabe

Yoga coaching, Online Ayurvedic consultation, Personal consultations with prior appointments at-
Strandstraße 17, 18586 Ostseebad Baabe, Germany. Email id: drshettys.ayurveda@gmail.com