Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout

Zakelijk

Ayurvedische producten zakelijk bestellen? 

Voor de kleinere professional

Surya products is er voor de kleinere Professional! Speciaal deze professionals zoals: artsen en therapeuten hebben we een zakelijke omgeving, waar onze Ayurvedische producten tegen inkoopprijzen kunt bestellen.

Voordelen Surya Products zakelijk:

  • Eenvoudig online bestellen;
  • Producten zelf bestellen en laten bezorgen bij jou klanten;
  • Geen minimale afname per order;
  • Eenvoudig dezelfde orders opnieuw bestellen;
  • Boven de 45,- geen verzendkosten!

Wil je ook profiteren van Surya voor Professionals, volg dan onderstaande stappen:

Stap 1: Klik rechts boven op ‘Dealer Login?’

Stap 2: Maak account aan
Als je nog geen account hebt dan doen je een nieuw account aan te maken. Volg alle stappen en zorg dat je bij 'Type klant' zakelijk invult. 

Stap 3: Stuur ons een mail naar sales@surya.nl
Kies als onderwerp: Omzetten naar zakelijk account.  

Zodra het account is aangemaakt kun je ons een mailtje sturen met je gegevens: Bedrijfsnaam, naam en emailadres. Na controle wordt het account handmatig omgezet in een zakelijk account.

Werkt het systeem niet mee of kom je er gewoon niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen info@surya.nl. Ons team staat klaar om je verder te helpen. Wij verwachten van onze professionals een kleine jaarlijkse afname van € 1000,- incl. om van ons zakelijke platform te blijven profiteren. Surya behoudt ten alle tijden het recht om de behaalde verkopen na een jaar te herzien en de voorwaarden van de kleinere professional aan te passen.

Voor retailers

Bent je een winkel of grote afnemer? Neem dan contact met ons op via sales@surya.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

- 21-07-2022 | Bericht vanuit de directie voor de klanten die de nieuwsbrief niet hebben gelezen of ontvangen - 

 

Lieve relatie,

Ook wij worden momenteel hard geraakt en er lijkt momenteel geen verandering in te komen. De stijgende grondstofprijzen, energie en transport zijn momenteel aan de orde van de dag.

Als bedrijf zijnde staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit van de producten. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk pure producten te ontwikkelen zonder onnodige toevoegingen. Om dit te behouden zijn wij in deze situatie genoodzaakt om de prijsverhoging door te voeren. De nieuwe prijzen zijn reeds verwerkt in onze nieuwe webshop en zijn vanaf 6 juli 2022 in gegaan. 

Onze kleinere professionals ontvangen momenteel een vast kortingspercentage op alle producten. Wij verwachten hiervoor een kleine jaarlijkse afname van 1000,- incl. btw om van ons zakelijke platform te blijven profiteren. Surya behoudt ten alle tijden het recht om de behaalde verkopen na een jaar te herzien en de voorwaarden van de kleinere professional aan te passen. Onze retailers en wederverkopers met een jaarlijkse omzet van meer dan 6000,- worden later persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Met vriendelijke groeten / Mit freundlichen Grüßen / Kind regards / Sincères salutations / Cordiali saluti / 
亲切的问候 / Trân trọng,

 

Team Surya