Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Stamina and Strenght
Stamina and Strenght
One2Vibe

Stamina and Strenght

Stamina and Strenght kopen? Extra kracht en uithoudingsvermogen om je prestaties naar een nog hoger level te tillen! Ervaar nu zelf de producten van One2vibe - 100% Natuurlijke sportsupplementen, zonder rommel. Ervaar de kracht van de natuur!
€ 19,50 (100 caps)


Artikelcode: 1078
Voorraad: Op voorraad
EAN: 8720289610784
Verzending: 1-3 dagen

Het Ayurvedische kruid Ashwagandha is nog niet zo bekent in de sport wereld. Raar, want dat had het zeker al wel moeten zijn, omdat Ashwagandha een zeer waardevolle aanvulling is voor sporters. Voor meer informatie zie: www.one2vibe.com

Gebruik

2 maal daags 2 capsules met water innemen. Bij een workout voorafgaande 2 capsules innemen, de andere 2 aanvullend op een andere tijdstip die dag innemen.

Ingredienten

Gokshura* (Tibulus terrestris), Tulsi* (Ocimum sanctum), Shatavari* (Asparagus racemosus), Ashwagandha* (Whitania somnifera),VegaCaps *organic

 

 

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.
Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

Details

Gerelateerde producten

Ojas

Ashwagandha Ojas

€ 17,85
Surya

Abhaya Ristha

€ 38,85
Surya

Abipattikar

€ 14,30