Pure Ayurvedische kruiden
Boven de 45 euro, gratis verzending
Geproduceerd in Nederland
Dealer login?
0

Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.

Review Logo★★★★ @ Google review

Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.

Betaalmethoden

Wij gebruiken het meest actuele en betrouwbare betalingssysteem op onze site. Op deze pagina vindt u een paar betaalwijzen terug, zodat u zelf een betaalmethode kunt kiezen die het best bij u past.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Surya.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject

U heeft uw keuze gemaakt voor een bepaald artikel op onze site en u heeft uw adres- en bezorggegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betalingsmogelijkheden. Hieruit kies u de gewenste betaalwijze:

A. Direct betalen

Indien u kiest voor een online betaalmethode, is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen.
- iDEAL, online betalen via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS
  Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
- Betaalknop is betalen via KBC /CBC (België/Frankrijk)
- Giropay (betalingssysteem voor Duitsland)

Onze servicepartner Mollie

Wanneer u kiest voor Ideal of KBC/CBC of Giropay dan wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Ogone geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).

U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin uw scherm. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website van Surya.nl naar het betalingssysteem Ogone. Zodra Ogone uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken.

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Surya.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

Info

Heb je een bestelling geplaatst? Log in en bekijk de actuele status van de bestelling in je account.

Voor alle andere vragen

Telefonisch contact

+31 478 7690 26

E-mail

Email us

Social media

★★★★Review LogoWij scoren een ★★★★ op Google review

Surya Products BV

Keizersveld 17
5803 AM Venray
Nederland Bekijk op Google Maps

NL814871343B01
11062710

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »