Pure Ayurvedische kruiden
Boven de 45 euro, gratis verzending
Geproduceerd in Nederland
Dealer login?
0

Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.

Review Logo★★★★ @ Google review

Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.Nieuwe website is live! Login in met je eigen account en klik op wachtwoord vergeten.

Disclaimer

Disclaimer voor www.surya.nl

©2022 Surya Products BV (Kamer van Koophandel: 11062710), hierna te noemen Surya Products, verleent u hierbij toegang tot www.surya.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Surya Products behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Surya Products spant zich in om de inhoud van www.surya.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.surya.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Surya Products.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.surya.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Surya Products. Voor op www.surya.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Surya Products nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Surya Products en haar licentiegevers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Surya Products, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: [email protected] 

Info

Heb je een bestelling geplaatst? Log in en bekijk de actuele status van de bestelling in je account.

Voor alle andere vragen

Telefonisch contact

+31 478 7690 26

E-mail

Email us

Social media

★★★★Review LogoWij scoren een ★★★★ op Google review

Surya Products BV

Keizersveld 17
5803 AM Venray
Nederland Bekijk op Google Maps

NL814871343B01
11062710

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »