Boven de 45 euro, gratis verzending voor NL & BE Pure Ayurvedische kruiden 
Shopping Cart
Checkout
Morning booster
Morning booster
One2Vibe

Morning booster

Een gezond en compleet ontbijt maken was nog nooit zo makkelijk! 100% natuurlijke ingrediënten en ook nog eens allen van biologische oorsprong. Bevat Yebra mate voor die extra boost!
€ 33,50 (750gr)


Artikelcode: 1076
Voorraad: Op voorraad
EAN: 8720289610760
Verzending: 1-3 dagen

One2vibe Morning Booster bestellen? Een gezond en compleet ontbijt maken was nog nooit zo makkelijk! 100% natuurlijke ingrediënten en ook nog eens allen van biologische oorsprong. Bevat Yebra mate voor die extra boost!

Een compleet gezond ontbijt met alles wat een sporter nodig heeft in 2 scoops! Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en de poeders zijn gevriesdroogd, waardoor de voedingsstoffen zijn behouden. De glutenvrije havermout in het product bevat veel vezels, maar maakt een ontbijt alleen nog niet compleet. Daarom bevat dit product verschillende ingrediënten met allen verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten die het lichaam op verschillende manieren ondersteunen.

Gebruik

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: meng 2 maatscheppen (1 portie/50g) met kwark (of eigen persoonlijke voorkeur). 1 a 2 porties per dag. 1 maatschep (halve portie) per 250g kwark.

Ingredienten

Fijne glutenvrije havermout*, chiazaad*, rode bietenpoeder*, blauwe bessenpoeder (gevriesdroogd)*, yebra mate poeder* * van biologische oorsprong

 

 

*Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.
Let op: Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van onze producten op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

Details

Gerelateerde producten

Ojas

Ayurslim Ojas

€ 18,10
Surya

Ajmodadi batak

€ 15,90
Aanbieding
Haritaki (Terminala chebula)
Surya

Haritaki (Terminala chebula)

€ 14,50 € 12,33
Surya

Abipattikar

€ 14,30
Ojas

Ashwagandha Ojas

€ 17,85