Surya Products

Chris van Willigen en Vaidya Sumir Rimal

Kent u ons nog niet? Nee!! Toch zijn wij geen nieuw bedrijf. Wij  bieden reeds al meer dan 25 jaar onze diensten en producten aan binnen Europa.

Chris van Willigen, zelf Ayurvedisch therapeut, besloot in 1992 een eigen bedrijf te starten voor het importeren van Ayurvedische producten. Hij wilde graag de eeuwenoude kennis over kruiden zoveel mogelijk toegankelijk maken, voor een ieder hier in het Westen. Uiteraard wist hij toen nog niet voor welke uitdagingen hij door de jaren heen zou komen te staan.

Wat als kleinschalig begon, is door de jaren uitgegroeid tot een erkend en gerespecteerd bedrijf wat er alles aan doet om betrouwbare en verantwoordelijke maar vooral werkzame producten te kunnen leveren. Inmiddels heeft Chris van Willigen een vast team van medewerkers en vertegenwoordigers die hem dagelijks helpen en ondersteunen.

Chris is altijd bezig met de kruiden, hun werking en de verschillende samenstellingen. Het blijven ontwikkelen van natuurlijke producten zonder schadelijke ingrediënten, het wetenschappelijk onderbouwen van de vele kruiden die er in de Ayurveda zijn en het uittesten van middelen zijn voor hem een zeer belangrijk onderdeel van zijn werk. Hierdoor voldoen zijn producten aan de steeds strengere eisen en blijven zo bereikbaar voor iedereen.

Als vader van 3 volwassen kinderen zou hij ook niets liever willen, dan dat zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen de keuze hebben om van deze kruiden en geneeswijze gebruik te blijven maken.