Hoe te bestellen

STAP 1: EEN ACCOUNT AANMAKEN

Bent u voor de eerste keer op onze site dan verzoeken wij u eerst een account aan te maken. U klikt hiervoor op de link ‘account”(maak hier uw account aan) bovenin de balk op onze website. Het voordeel is dat u uw gegevens bij een volgend bezoek niet meer hoeft in te voeren. Daarnaast kunt u altijd uw bestellingen terug inzien.

In de linker klom kunt u bij een nieuw bezoek uw gebruikersnaam of emailadres en wachtwoord ingeven. En kunt u zo verder gaan op de website.

Weet u uw wachtwoord niet meer dan klikt u op de link nieuw wachtwoord aanvragen.

In de rechterkolom vraagt u uw account aan, dit kan zowel voor een particulier zijn als voor een professional. Particulieren ontvangen binnen enkele minuten hun inlog gegevens. Bij de professionals wordt er eerst een toetsing gegaan van de opgegeven gegevens. Dit kan even duren.

 

STAP 2: U ONTVANGT UW PERSOONLIJK INLOG

Zodra u bent aangemeld ontvangt u via de e-mail uw persoonlijke inlog. Het voordeel is dat u bij een volgend bezoek deze gegevens niet nogmaals hoeft in te vullen. Daarnaast kunt u altijd uw bestellingen inzien.

STAP 3: U KUNT GAAN BESTELLEN

Heeft u uw bestelling gemaakt, maar wilt u deze op een ander afleveradres ontvangen dan kunt u dat bij het afronden van uw bestelling aangeven.

Verschillende betaalmethoden:

Plaatst u uw bestelling in Nederland, dan betaalt u via Ideal. Via een beveiligde omgeving wordt u doorgestuurd naar een betaalpagina. Zodra uw betaling succesvol is ontvangen, wordt u teruggestuurd naar onze website. Heeft u de bestelling voor 12.00 uur geplaatst (maandag tot donderdag) dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt. Echter kiest u voor de optie factuur, dan wordt uw pakket pas verwerkt als uw het bedrag van uw bestelling heeft overgemaakt. Als u kiest voor deze optie dan kan de levering van het pakket enkele dagen duren.

Plaatst u deze bestelling via België, Duitsland of Frankrijk dan kunt u kiezen voor de betaalmethode Bankcontact/Mister cash of GiroPay. Betaling die via deze betaalmethode wordt gedaan wordt ook dezelfde dag nog verwerkt.