Charlotte Brumagne – Counseling in Ayurveda

Charlotte BrumagneGoedendag,

al meer dan 14 jaar werk ik samen met Surya Products. Ik heb het geluk gehad het pad van Ayurveda op te treden met Vaidya Bhagwan Dash in Firenze. Daarna, na een opleiding als Ayurvedische therapeut/ Massage therapeute in Gent, met artsen en therapeuten samenwerken en constant bij studies, heb ik ook nog een Master in Ayurveda gevolgd aan Universiteit Sant Joan de Deu in Barcelona onder de leiding van Vaidya Sudhakar Powar.

Het enthousiasme voor Ayurveda en zijn rijkdom is deel van mijn dagelijkse leven.

Door mijn nauwe samenwerken met Vaidya Sudhakar Powar die regelmatig naar Europa komt,  hebben we gezien dat er enorme veel behoefte is aan begeleiden en ondersteunen van de mensen.  We moeten ons allemaal inspannen om oude gewoontes te laten varen, zodat we een positieve verandering teweeg kunnen brengen op het gebied van gezondheid, levensduur, enz. Als we niet klaar zijn om te veranderen, zal zelfs het beste medicijn, yoga of advies niet veel kunnen helpen.

Het samen vinden van een weg naar persoonlijke harmonie, door het oplossen van de onbalans is wat ik je voorstel tijdens individuele ontmoetingen.

Mocht je een bijeenkomst willen bijwonnen of een persoonlijk gesprek dan kan dit bij Surya Products in Venray, in Gent of via een videoconferentie.
Talen: Français – Nederlands – English – Español
contact: charlotte@surya.nl

"Het lichaam, dat ik een oneerbiedig object dacht
Het lichaam, vond ik nu een kostbare betekenis hebben
Het lichaam, ik besefte nu dat God bekrachtigde
Het lichaam, dat ik nu zorgvuldig onderhoud."

Siddha Thirumoolar