Vacature: Productiemedewerker / Operator 

vacature

Vind jij het leuk om te werken in een klein team en weet je van aanpakken? Ben je een beetje technisch ingesteld? Wij zijn op zoek naar iemand die zin heeft om met ons mee te groeien! Iemand die ons kan helpen de processen efficienter in te richten én iemand met een langetermijn visie. Jij wordt als het ware onze ''Chef Cleanroom'', naast het produceren van diverse voedingssupplementen weet jij ook je werkruimte goed schoon te houden en zorg je dat de processen goed op elkaar aansluiten. 

Over ons
Bij Surya Products / Health Packaging zijn we gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van natuurlijke voedingssupplementen. Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Van het afwerken van recepturen, het mengen van grondstoffen tot het uiteindelijk capsuleren en verpakken van het eindproduct.

Naast het bewaken en uitvoeren van de complete productielijn, zorg je dat het magazijn goed wordt bijgehouden. Alle voorraden dienen altijd up-to-date te zijn.

Wat verwachten we van jou:
• Je bent proactief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Zelfstandig werken is voor jou geen probleem! Een groot deel van de dag sta je namelijk alleen;
• Je hebt affiniteit met het werken met (semi-automatische) machines;
• Controleert machines, reinigt de machines en controleert het afgerond product;
• Werkt netjes, overzichtelijk en volgens de richtlijnen van onze HACCP;
• Je bent leergierig, wilt jezelf verder ontwikkelen en streeft naar kwaliteit;
• Je kan goed functioneren in een klein en hecht team;
• Je bent flexibel; Je vindt het niet erg om bij te springen bij het order-picken.

Wegens de flinke groei van de afgelopen jaren zijn nog niet alle processen volledig op elkaar afgestemd. Als nieuwe collega behoort het ook mede tot jou taken om deze processen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Ontdek meer over onze websites:
www.healthpackaging.nl & www.Surya.nl

Jij hebt/bent:
• Handig en zelfstandig
• Bekend of interesse in het (deel)productieproces, zowel digitaal en mechanisch;
• Waakzaam bij afwijkingen of storingen in het proces;
• Hoog verantwoordelijks gevoel;
• Drive en motiviatie om jezelf verder te ontwikkelen;
• Mimaal MBO 4 werk/denk niveau;

Ook als je niet voldoet aan bovenstaande eisen nodigen we je uit om ons te overtuigen! Stuur gerust een motiviatie. Uiteindelijk zijn we op zoek naar iemand die met ons de uitdaging aan durft te gaan! 

Zoals eerder benoemd zijn wij een groeiende organisatie. Voorheen deden we enkel de productie van onze eigen producten. Sinds vorige jaar zijn we steeds meer gaan produceren voor andere bedrijven. Als we doorgroeien op dit tempo, dan is de kans groot dat we op korte termijn versterkking nodig zullen hebben. Misschien wordt jij dan wel degene die de gehele productie kunt gaan leiden. 

 

Ga jij met ons de volgende stap zetten? We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV & Motiviatie naar info@surya.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Hopelijk tot snel! 

Lees meer


Ben jij het Kapha-type volgens Ayurveda?

  • 11-04-2020
  • Ben jij het Kapha-type volgens Ayurveda?
  • 0 Reacties

Wil je weten of jij een Kapha type bent? Lees snel verder. Ayurveda herkent in ieder mens een combinatie van drie soorten energie. De vurige pitta-energie en de luchtige vata-energie zijn altijd aanwezig. Daarnaast is er ook altijd ruimte voor de aards kapha-energie. Wanneer dit de dominante energievorm in jouw lichaam is, hoe ga je daar dan op de best mogelijke manier mee om? Om hierachter te komen is het wel altijd slim om eerst even een test te doen om je energie te ontdekken.

Lees meer


Ben jij het Vata-type volgens Ayurveda?

Als het gaat om de manier waarop je volgens ayurveda naar ieder mens kunt kijken, dan zal je daarin altijd drie energietypes herkennen. Zo is er altijd wat van de aardse kapha-energie terug te vinden. Ook zit er altijd wat van het vuur van de Pitta-energie in. Daarnaast is er de luchtige Vata-energie. Als deze Vata-energie overheerst, dan mag je jezelf kenmerken als het Vata-type. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten als je een Ayurvedisch Vata-type bent.

Lees meer


Neem - Ontdek de kracht van de wonderboom binnen Ayurveda

Neem producten ayurveda

De Neem boom (spreek uit als Niem) ofwel Azadriachta Indica of Nimba is niet voor niets een wonderboom. In India zijn ze al eeuwenlang op de hoogte van de krachtige werking van dit kruid. In de Ayurvedische geneeskunde wordt Neem toegepast als ontsmettingsmiddel: bij koorts, huidaandoeningen, ontstekingen en zelfs brandwonden. Heb je nog nooit van Neem gehoord of wil je er graag meer over weten? Lees snel verder. In dit artikel zetten we de belangrijkste kenmerken op een rijtje. 

Lees meer


Ayurvedische massage: Verwen mind, body en soul

Heb je wel eens gehoord van een Ayurvedische massage? Tegenwoordig zijn we allemaal steeds drukker en ervaren we dan ook alsmaar meer stress. Deze stress zit niet alleen in je lichaam, maar is uiteindelijk ook te voelen in je geest en ziel. Nu is een traditionele massage erg fijn voor je huid en spieren, maar soms heb je behoefte aan meer. Dan kan een Ayurvedische massage de uitkomst bieden. De Ayurveda, ook wel filosofie van het leven genoemd, is een duizenden jaren oud Indiaas ritueel. Het richt zich volledig op het creëren van rust en harmonie in mind, body én soul.

Lees meer


10x Voordelen van Golden Milk ofwel Kurkuma melk

Ontdek nu de voordelen van Golden Milk. In India weet men het al eeuwen, maar ook in het westen wordt Golden milk steeds populairder. De drank, ook wel bekend als kurkumamelk, is een mengsel van melk met kurkuma en andere specerijen. Dit gaat bijvoorbeeld om gember en kaneel. Wie het nuttigt, kan rekenen op allerlei gunstige effecten op de gezondheid. Daarom wordt het vaak gebruikt voor het verbeteren van het immuunsysteem en om te voorkomen dat je ziek wordt. Er zijn nog veel meer voordelen aan het gebruik van Golden milk te koppelen. In deze blog leest u alle voordelen van dit gezondheidsdrankje. 

Wilt u Golden Milk direct bestellen? Bij Surya hebben we een 100% biologische variant op voorraad. Ga naar het product voor meer informatie: BIO GOLDEN MILK

Lees meer


Eetgewoonten volgens Ayurveda - 10x Ayurvedische voedingstips

Ontdek nu alle eetgewoonten volgens Ayurveda. Ayurveda is geen dieet of gewoonte, het is een prachtige levensstijl en biedt ons handvaten om meer in balans te komen. Ook voeding speelt binnen Ayurveda een belangrijke rol. Het lichaam moet namelijk op de juiste manier gevoed worden. Als we streven naar een goede levenskwaliteit, dan gaan we onder andere kijken naar onze eetgewoonten. Onderaan deze blog staan 10x tips voor Ayuvedische voeding!

Lees meer


Wat is Ayurveda? Een compleet overzicht over Vata, Pitta en Kapha

Wat is Ayurveda?

?Ayurveda als geneeswijze is misschien nog niet bij iedereen bekend. Het is belangrijk om daarom eerst de letterlijke vertaling van het woord te geven. Wanneer Arurveda uit het Sanskriet vertaald wordt, dan betekent het: de wetenschap van het leven. Ayus is het woord voor leven en Veda is te vertalen als wetenschap of kunst. Het is daarmee ook direct duidelijk wat het doel van Ayurveda is, namelijk gezond door het leven gaan en perfect in balans te zijn. Om die reden is het door de WHO, de wereld gezondheidsorganisatie, erkend als een officiële wetenschappelijke vorm van genezing en vergoeden veel zorgverzekeraars de behandelingen. ??

Lees meer


Een gezonde levensstijl? Gemakkelijker dan je denkt!

Een gezonde levensstijl is voor iedereen belangrijk. Kleine veranderingen in je dagelijkse routine kunnen buitengewone resultaten opleveren. Ze helpen om gezond te leven en gespaard te blijven van ziekte. In Ayurveda wordt zowel de nadruk gelegd op preventie als op genezing.

Het biedt in de eerste plaats een dagelijks leefschema, een seizoensgebonden schema en een dieet om kwalen te voorkomen en gezond te blijven. Er zijn drie doelstellingen in Ayurveda: ziekte voorkomen, gezondheid bevorderen en tot slot ziekte genezen.

Er zijn drie doelstellingen in de Ayurveda:

1. preventie van ziekte
2. bevordering van een goede gezondheid
3. behandeling van ziekte

Lees meer


Niet alleen liefde is goed voor het hart maar ook Arjuna

Het hart is essentieel voor het leven want het pompt zuurstofrijk bloed door ons lichaam. Maar het is ook de plek waar we veel van onze gevoelens ervaren - het sprongetje dat je hart maakt als je je geliefde weer ziet.

Een goede levensstijl heeft een positieve uitwerking op ons hart. Arjuna bevordert de doorbloeding en reguleert een goede bloedsomloop. Arjuna houdt de bloedvaten schoon en zorgt voor behoud van een sterke vaatwand. Arjuna de sleutel naar een Ayurvedisch hart.

 

Lees meer


Kitchari een traditioneel Ayurvedische gerecht

Lente, alles om mij heen komt weer tot leven.
De aarde ontwaakt en mijn gevoel zegt, volg dit voorbeeld.
Maar ik voel mij traag, zwaar en saai. Dus tijd voor een voorjaarsschoonmaak met kitachari.

Kitchari is een traditioneel Ayurvedische gerecht wat helpt bij het reinigen van het lichaam.
Nu hoor ik je denken, reinigen met bonen en rijst??
Maar mijn ervaring is, kitchari helpt om in balans te blijven tijdens de overgangen van de seizoenen.

Dit eenpansgerecht is licht en geeft je tezelfdertijd een voldaan gevoel. Gemakkelijk te bereiden (de opgegeven hoeveelheden zijn per persoon).

Recept met biologische hing (asafoetida):
Je laat een kopje vol mungbonen (ook te vervangen door linzen) vooraf twee uren weken. Je giet wat olie in een pan en verwarmt er komijnzaad, fijngemaakte kruidnagels, kaneelpoeder en asafoetida* in. Je verhoogt het vuur, strooit er gesnipperde ui, gember, peper, koriander, kurkuma en kardemompeulen bij en bakt alles lichtbruin. Dan kunnen de rijst (2 kopjes) en de geweekte gele bonen erin. Je zet de ingrediënten ruim onder water (600 ml) en laat alles gaar koken. Geef de kitcharie nog wat tijd om uit te dampen en roer hem om. Knabbel tijdens het eten de zwarte kardemomzaden uit hun peulen voor een warm gevoel. Je kan dit recept ook variëren met bereide groenten of andere kruiden en je kan er zelfs een maaltijdsoep van maken.
*Asafoetida of ‘duivelsdrek’ (hing) ruimt verdroogde afvalstoffen op en vermindert winderigheid of een opgeblazen gevoel.

Lees meer


Ayurveda een lichtpuntje voor uw gezondheid

Een gezond lichaam is de droom van iedereen. Maar door een hectische levensstijl, te veel stress,  spanning en slechte voeding hebben we verschillende lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen.

Ayurveda is één van de oudste veelzijdige wetenschap die gericht is om een positieve gezondheid te behouden. Ayurveda gebruikt wat moeder natuur ons geeft. Ayurveda biedt goede richtlijnen voor een gezonde individuele leefstijl die past in de moderne wereld van nu.

Transformeer je gezondheid en je leven door de wijsheid van ayurveda.

Lees meer


Recente Posts