Narayan taila
€ 16,55 voor € 13,24 (150 ml)
€ 44,61 voor € 35,69 (500 ml)
€ 81,61 voor € 65,29 (1000 ml)

Een bijzondere olie die zowel prima is bij Vata als Pitta aandoeningen. Zijn letterlijke vertaling “pad van bevrijding” ! Maakt fysiek enerzijds weefsels zacht zodat blokkades worden opgeheven en verdroging verdwijnt, anderzijds pijn bestrijdt door het hoofdbestanddeel Shatavari dat verkoelend is. Narayan is een ontspannende en verjongende olie. Wordt gebruikt als Rasayana, verjongingsmiddel. Versterkt en verkoelt alle dhatu’s of lichaamsweefsels, specifiek Majja en Sukra Dhatu.

 Bestellen
Chyavanprash awaleha
€ 25,70 voor € 20,56 (500 gr)

Is een algeheel tonicum met zeer veel vitamine C. Het werkt als een rasayana. Versterkt het hart en het immuunsysteem. Onze Chyavanprash is een 100% natuurlijk product. De huidige batch van onze Chyavanprash bevat op dit moment versuikerde honing. Waardoor de Chyavanprash een andere structuur heeft. Deze kunt u gerust blijven gebruiken. Wat is versuikerde honing: Goede honing gaat op den duur kristalliseren, wat ook wel ‘versuikeren’ wordt genoemd. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Bij kou treedt versuikering sneller op. Versuikeren is verder afhankelijk van de hoeveelheid glucose die de honing bevat.

 Bestellen
Bio Haritaki  (Terminala chebula)
€ 13,40 voor € 10,72 (60 caps)
€ 32,80 voor € 26,24 (180 caps)

Verwijdert ama en verhoogt het vuur weer in het lichaam. Haritaki werkt bij een slechte vertering, opgeblazen gevoel. Haritaki is rijk aan vitamine C. Haritaki reguleert de Vata.

 Bestellen
Bio Vata Melange
€ 4,10 (15 theezakjes)

Gratis bij een online bestelling boven de € 65,-

Vata Melange, deze lekkere rustgevende biologische vata melange is een traktatie voor lichaam en geest. Het geeft een volle smaak waarbij je heerlijk kunt ontspannen. Vata melange is rustgevend en verhelderend. Natuurlijke ingrediënten. Vrij van smaak- geur- en kleurstoffen, suiker en andere opwekkende stoffen zoals theïne en cafeïne. Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden

 Bestellen