Kseerbala taila
€ 13,05 voor € 10,44 (150 ml)
€ 34,60 voor € 27,68 (500 ml)
€ 63,00 voor € 50,40 (1000 ml)

Bevat Bala en melk. Deze olie bevat alle kwaliteiten van de Bala en de bijzondere eigenschappen van melk. Koemelk is zoet van smaak en de nasmaak is verkoelend. Melk wordt in de Ayurveda als de beste Rasayana beschouwd omwille van zijn goede opname en tonische kwaliteiten, wordt snel door de Sukra Shatu geabsorbeerd.

 Bestellen
Bio Amla (Emblica officinalis)
€ 12,75 voor € 10,20 (60 caps)
€ 31,20 voor € 24,96 (180 caps)

Amla (Emblica officinalis) is bekend om zijn natuurlijke bron van vitamine C. Amla werkt verjongend en beschermt tegen vrije radicalen. Verhoogt op een natuurlijke wijze de weerstand.

 Bestellen
Bio Gotu Kola (Centella asiatica)
€ 12,75 voor € 10,20 (60 caps)
€ 31,20 voor € 24,96 (180 caps)

Dit kruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurveda. Heeft de unieke eigenschap de hersenfunctie te revitaliseren en zo het geheugen en het concentratievermogen te verbeteren.

 Bestellen
Bio Golden Milk
€ 9,45 (80 gr)

Gratis bij een online bestelling boven de € 65,-

Golden milk de nieuwe gezondheidsdrank Deze gezondheidsdrank is gebaseerd op het traditionele Ayurvedische recept dat al eeuwenlang op verschillende manieren wordt gebruikt om de geest en het lichaam te ondersteunen. Zelfs als je nog nooit kurkuma of golden milk hebt geprobeerd, kan het onmiddellijk vertrouwd aanvoelen, dankzij die aroma's van de troostende en verwarmende kruiden Deze felgele drank wordt vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen vaak gebruikt als een alternatieve remedie om de immuniteit te vergroten. Het belangrijkste ingrediënt in golden milk is kurkuma. Curcumine, het actieve bestanddeel in kurkuma, wordt al eeuwenlang in de Ayurveda gebruikt vanwege zijn sterke antioxiderende eigenschappen. Golden milk is ook een cafeïnevrij alternatief voor koffie dat ontstekingsremmende effecten kan hebben. Omdat er geen cafeïne in Golden Milk zit, kun je op elk moment van de dag je gouden uur hebben, zonder bang te hoeven zijn dat je de hele nacht wakker bent.

 Bestellen