Select languageSelect languageSelect languageSelect language

Winkelwagen

Producten: 0
Subtotaal: € 0,00

Mijn account

Login >
Aanmelden >

Gezond ouder worden

dat is iets wat we allemaal willen. Natuurlijk kunnen wij hiervoor best de nodige stappen ondernemen. Zoals het eten van een gezonde en gevarieerde maaltijd en voldoende beweging. Ook het trainen van onze hersenen vormt hierin een belangrijk geheel.  

Vanuit de Ayurveda worden vaak veel kruiden voorgeschreven die zowel de vitaliteit als het uithoudingsvermogen vergroten De meeste kruiden hebben dan ook een reinigende en een weerstandverhogende functie.

Als we ouder worden, en dat willen we tenslotte allemaal,  is het volgens de Ayurveda erg belangrijk om een goede geestelijke conditie te behouden. Vaak is het zo, dat als er veel spanningen zijn of u heeft last van vermoeidheid er vele klachten kunnen ontstaan. Een ervan is dat de behoefte aan seks afneemt; daarom neem op tijd rust en zorg dat u voldoende slaap krijgt. Probeer stress te vermijden maar lukt dit niet praat er dan met anderen over. Seksueel actief blijven is iets wat u zelf ook in stand kunt houden. Maar ten alle tijden blijf praten met uw partner over eventuele klachten en verlangens.