Select languageSelect languageSelect languageSelect language

Winkelwagen

Producten: 0
Subtotaal: € 0,00

Mijn account

Login >
Aanmelden >

De spijsvertering

is volgens de Ayurveda het allerbelangrijkste proces in onze  lichaam.

Volgens de Ayurveda ben je wat je verteert. Want je kunt nog zoveel gezonde dingen eten, als de spijsvertering niet goed werkt dan worden de meeste vitamines en voedingsstoffen niet goed opgenomen.

Ayurveda praat altijd over de Agni (ons vuur) in het lichaam. Als deze te hoog is, dan verbrandt als het ware het voedsel voor het wordt opgenomen. Als deze te laag is, dan wordt het ook niet goed verteerd. Een goede balans is dus van groot belang.

Helaas zijn er veel mensen met een slecht werkende spijsvertering. Hierdoor kunnen er allerlei klachten ontstaan. Dit zijn vaak onschuldige maar ook onaangename klachten. Als het voedingspatroon niet tijdig wordt gewijzigd kunnen er vaak serieuze klachten  ontstaan.

Luister altijd naar uw lichaam, het vertelt u meer dan u denkt en voorkom zo onnodige klachten.

Bij een opgeblazen gevoel na het eten of een vol gevoel in de maag, zijn er verschillende producten vanuit de Ayurveda die verlichting kunnen geven. De kruiden die in deze producten worden gebruikt, ondersteunen ook de zelfreinigende werking in het lichaam. Door een goede reiniging van uw lichaam voelt u zich weer sneller sterker, energieker en fitter.

Hiernaast treft u enkele producten die vanuit de Ayurveda worden beschreven als werkzaam bij spijsverteringsklachten.