Select languageSelect languageSelect languageSelect language

Winkelwagen

Producten: 0
Subtotaal: € 0,00

Mijn account

Login >
Aanmelden >

Surya Products BV heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Toch zijn wij groot geworden door klein te blijven. Ruim 20 jaar importeren en distribueren wij een uitgebreid assortiment aan Ayurvedische producten. Naast voedingssupplementen, enkelvoudig en combinaties, leveren wij o.a. ook neti kannetjes, shirodhara benodigdheden en droni’s.

De meeste van onze voedingssupplementen bezitten een notificatienummer. Dit wil zeggen dat hun effectiviteit bewezen is doormiddel van een wetenschappelijk onderbouwd dossier, welke is goedgekeurd door de FGOV in Brussel. Hiermee is Surya Products BV het eerste bedrijf binnen Europa dat in het bezit is van deze nummers.

U kunt er vanuit gaan dat onze producten veilig en betrouwbaar zijn.

Onze producten leveren wij aan artsen, therapeuten en apotheken. In Nederland zijn onze producten ook via de bekende groothandels verkrijgbaar. Zo is er een product lijn Ojas genaamd, die speciaal is ontwikkeld voor de winkels. Deze lijn treft u aan in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Surya Products BV is gevestigd in een bedrijfspand aan de Haarstraat 46 in het prachtige dorp Tuil. Met onze centrale ligging vlak langs de A2 is ons bedrijf goed bereikbaar. Vaak worden er lezingen en bijeenkomsten georganiseerd in ons bedrijf, mocht u interesse hebben om een bijeenkomst bij te wonen, mail ons dan gerust. info@surya.nl